Grundbogen Spis Mere Plantebaseret

Spis mere plantebaseret er en forskningsbaseret gennemgang af sundhedsfordelene ved at spise flere grøntsager, frugter, fuldkorn, bælgfrugter, nødder og frø. De plantebaserede fødevarer er uundværlige i kosten, blandt andet fordi de er sprængfyldte med sundhedsfremmende stoffer som fx antioxidanter, plantestoffer og kostfibre. I bogen kan man læse om den fascinerende indflydelse en mere plantebaseret kost har på alt fra tarmbakterier og aldring til sygdomme som type 2-diabetes, hjerte- kar-sygdom og visse kræftformer.

Bogen er opdelt i først en detaljeret vidensdel og dernæst en hjælpsom praksisdel. Den sidste del indeholder alt, man bør vide, hvis man gerne vil i gang med en mere plantebaseret kost – og det vil man, hvis man har læst første del af bogen.

I praksisdelen får læseren en grundig men let formidlet indføring i, hvordan man sammensætter en næringsrig og sundhedsfremmende plantebaseret kost. Bogen runder af med 35 smagfulde opskrifter fra forfatteren, så man nemt kan komme i gang med en grønnere hverdag i køkkenet.

Køb
Køb
300 kr. inkl. fragt

Kogebogen Planterøddernes Hverdagsfavoritter

Har du lyst til at spise mere plantebaseret?
Så er denne kogebog lige noget for dig! Kogebogen er udviklet af mig og min nære ven Dennis. Vi driver sammen vores fælles projekt ved navn Planterødderne, hvor vi inspirerer andre til en grønnere livsstil gennem vores madværksteder i Viborg.

Vi drømte om at lave en kogebog, der kunne inspirere endnu flere danskere og nu er den her endelig!

Kogebogens indhold

  • Mere end 70 lækre opskrifter på nem og sund plantebaseret mad lavet fra bunden.
  • Basal viden om, hvorfor det er sundt at spise mere plantebaseret.
  • En guide til, hvordan man sammensætter en fornuftigt plantebaseret kost.
Køb
Køb
340 kr. inkl. fragt

Køb af bøgerne

Betal med MobilePay til 466933
  1. Begge bøger kan købes med MobilePay.
  2. Når du har betalt med MobilePay, skriver du en e-mail til dpsygeplejerske@gmail.com med oplysningerne om din adresse, hvor bogen skal sendes til.
  3. Har du ikke MobilePay, sender du blot en mail til mig og får mulighed for at betale via bankoverførsel.

Afhentning af bog i Viborg

Det er også muligt at slippe for fragten af bøgerne og selv afhente et eksemplar. Bøgerne koster 260 kroner for “Spis mere plantebaseret” og 300 for kogebogen “Planterøddernes Hverdagsfavoritter”. Kontakt mig her for denne mulighed.

Tak! Din besked er modtaget!
Ups! Noget gik galt med afsendelse af din besked.