Grundbogen Spis Mere Plantebaseret

Spis mere plantebaseret er en forskningsbaseret gennemgang af sundhedsfordelene ved at spise flere grøntsager, frugter, fuldkorn, bælgfrugter, nødder og frø. De plantebaserede fødevarer er uundværlige i kosten, blandt andet fordi de er sprængfyldte med sundhedsfremmende stoffer som fx antioxidanter, plantestoffer og kostfibre. I bogen kan man læse om den fascinerende indflydelse en mere plantebaseret kost har på alt fra tarmbakterier og aldring til sygdomme som type 2-diabetes, hjerte- kar-sygdom og visse kræftformer.

Bogen er opdelt i først en detaljeret vidensdel og dernæst en hjælpsom praksisdel. Den sidste del indeholder alt, man bør vide, hvis man gerne vil i gang med en mere plantebaseret kost – og det vil man, hvis man har læst første del af bogen.

I praksisdelen får læseren en grundig men let formidlet indføring i, hvordan man sammensætter en næringsrig og sundhedsfremmende plantebaseret kost. Bogen runder af med 35 smagfulde opskrifter fra forfatteren, så man nemt kan komme i gang med en grønnere hverdag i køkkenet.

Køb
Køb
300 kr. inkl. fragt

Køb af bøger

Betal med MobilePay til 466933
  1. Begge bøger kan købes med MobilePay.
  2. Når du har betalt med MobilePay, skriver du en e-mail til dpsygeplejerske@gmail.com med oplysningerne om din adresse, hvor bogen skal sendes til.
  3. Har du ikke MobilePay, sender du blot en mail til mig og får mulighed for at betale via bankoverførsel.

Afhentning af bog i Viborg

Det er også muligt at slippe for fragten af bøger og selv afhente et eller flere eksemplarer. Bogen “Spis mere plantebaseret” koster 260 kroner. Kontakt mig her for denne mulighed.

Tak! Din besked er modtaget!
Ups! Noget gik galt med afsendelse af din besked.